moj babowóz to ford ale coś się pusje ostatnio, szukam nowego auta i padło na citroena, jaki model polecicie kobiecie, która potrzebuje auta aby dojechać do pracy (mieszkam w mieście), czasem pojechać w polskę i mni 2 razy w roku pojechać w europę. W sumie to dośc regularnie podróżuje, szuka auta pewnego, które nie będzie mi się co chwile psuło. _________________ Pkt 22 Regulaminu.
Dołączył: 27 Kwi 2016 Posty: 2 Skąd jesteś (miejscowość / region): Warszawa Posiadane auto: Lexus GS 300h
Piwa: 0/0
Wysłany: Sro 18 Maj 2016, 10:05
Temat postu:
Re: ( Strefa kobiet ) Babowóz numer jeden ;)
Mój nowy babowóz dostałam od chłopa i musze się pochwalić, bo to jest to najlepszy prezent w życiu Mieliśmy z mężem 10 rocznicę ślubu i powiedział, że ma dla mnie niespodziankę. Myślałam, że wyjdę z siebie, jak zobaczyłam, że podjeżdżamy pod salon Lexusa na puławskiej w Warszawie. Piękny granatowy Lexus GS 300h jest móóój. Mój i dzieci oczywiście
Dołączył: 07 Lip 2016 Posty: 2 Skąd jesteś (miejscowość / region): Stalowa Wola Posiadane auto: Fiat punto II 1,2 2000
Wysłany: Czw 07 Lip 2016, 09:15
Temat postu:
mój babowóz
Witam drogie panie tak się składa że ostatnio kupiłam sobie nowe-używane autko, ma piękny miętowy kolor, jeździ bardzo leciutko, frajdę mi sprawia to że jest tylko moje i mogę nim jeździć wszedzie, tylko teraz jest u mechanika i już nie mogę się doczekać kiedy już bedzie gotowy do drogi
Dołączył: 05 Paź 2016 Posty: 3 Skąd jesteś (miejscowość / region): Łódź Posiadane auto: brak
Wysłany: Nie 09 Paź 2016, 19:36
Temat postu:
Re: ( Strefa kobiet ) Babowóz numer jeden ;)
Szanowne kobietki! Jakie auto polecacie dla mojej mamy? Chcemy jej zrobić niespodziankę urodzinową. Chodzi nam głównie o to, żeby samochód był kobiecy i zarazem łatwy w obsłudze Mama jest już wiekowa no i co kluczowe dla kobiet: jaki kolor?!
Moja córa kupiła vw polo i też jest zadowolona _________________ "Ile Razy znajdę klucz do szczęścia to Zawsze ktoś Wymieni Zamek..."
Mylić się, ludzka rzecz.
nieznajomość regulaminu nie zwalnia od jego przestrzegania.
Zyga,widzę,że dawno nie naśmieciłeś na forum i postanowiłeś to nadrobić _________________ "Ile Razy znajdę klucz do szczęścia to Zawsze ktoś Wymieni Zamek..."
Mylić się, ludzka rzecz.
nieznajomość regulaminu nie zwalnia od jego przestrzegania.
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa) Idź do strony Poprzedni1, 2, 3, 4, 5, 6
Strona 6 z 6